9 april 2018

TIMAF Privacyverklaring

Bij TIMAF nemen wij de bescherming van persoonsgegevens en de privacy van onze bezoekers en klanten bijzonder serieus. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van timaf.nl ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

9 april 2018

Bescherming van persoonsgegevens

Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens en de privacy van onze bezoekers en klanten zeer serieus.

TIMAF zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken, met uitzondering van gemachtigde overheden en dan nog alleen wanneer dit verzoek tot inzage van rechtswege is.

TIMAF verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

TIMAF bv
contactpersoon: Erik M. Hartman
Visschersplein 160-11
3511 LX  Utrecht (NL)

KvK: 70696896
BTW: NL858425701B01

Websites

Deze privacyverklaring betreft de volgende TIMAF websites:

www.timaf.nl
www.timaf.org
www.allesoverinformatiemangement.nl

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je inschrijft voor onze nieuwsbrief, bijeenkomst of training, een contactformulier invult of een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten, dan wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen gegevens die jij zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • voornaam
  • achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • website
  • bedrijfsnaam
  • straatnaam
  • huisnummer
  • postcode
  • woonplaats
  • KvK nummer
  • BTW-nummer
  • IP-adres

Met welk doel gebruiken wij je persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam, achternaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven via MailChimp. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via je inschrijving voor de nieuwsbrief, niet met gegevens die via onze inschrijf- en contactformulieren of via e-mail binnen komen. Het verwijderen van je gegevens gebeurt nadat je je hebt uitgeschreven met de beheerfunctie die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is.
  • Je voornaam, achternaam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier en een inschrijfformulier voor een training, bijeenkomst of training, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag of om je registratie te regelen. Deze gegevens komen binnen via onze mailapplicatie. Na 3 jaar inactiviteit worden je gegevens verwijderd.
  • Je IP-adres bij een bezoek van een van onze websites gebruiken we voor het geanonimiseerd meten van het aantal bezoeken, bezoekers, herkomst en kliks via  Jetpack van het bedrijf Auttomatic.
  • Je IP-adres gebruiken we in de nieuwsbrief voor het meten van het openen en doorklikken op de nieuwsbrief via MailChimp. Het verwijderen van je gegevens gebeurt nadat je je hebt uitgeschreven met de beheerfunctie die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is.

Je gegevens op TIMAF.nl en de TIMAF websites

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief of een contactformulier hebt ingevuld, en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kunt je je op elk gewenst moment weer uitschrijven met behulp van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Jouw e-mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Apple. De servers van Apple zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Je gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework en conform het privacybeleid van Apple.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en actief beheer van de websites en de beveiliging, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat door onze website wordt meegestuurd en door je browser wordt geplaatst op het apparaat waar je onze website mee bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Web analytics

Ook door onze statistiekenpakket, JetPack Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst wordt gevolgd, echter willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij JetPack Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden.

Uitschakelen en verwijdering

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

  • Functies die je altijd kunt instellen:
  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in uw browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via sociale media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) knoppen.

Van de volgende social media platforms hebben wij de knoppen geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Google Plus

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten de website van TIMAF om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jouw verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij nemen je verzoek binnen 4 weken in behandeling. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. U kunt uw verzoek aan ons e-mailen via info@timaf.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.