Privacyverklaring

Bij TIMAF nemen wij de bescherming van persoonsgegevens en de privacy van onze bezoekers en klanten bijzonder serieus. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van timaf.nl, timaf.org, digivolwassen.nl of digimature.com ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Bescherming van persoonsgegevens

TIMAF zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken, met uitzondering van gemachtigde overheden en dan nog alleen wanneer dit verzoek tot inzage van rechtswege is.

TIMAF verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

TIMAF bv

contactpersoon: Erik M. Hartman, erik@timaf.nl

Maliebaan 81

3581 CG  Utrecht (NL)

KvK: 70696896

BTW: NL858425701B01

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je inschrijf voor onze nieuwsbrief, bijeenkomst of training, een contactormulier invult of een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten, dan word je gevraagd om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen gegevens die jij zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

voornaam

achternaam

e-mailadres

telefoonnummer

website

bedrijfsnaam

straatnaam

huisnummer

postcode

woonplaats

KvK nummer

BTW-nummer

IP-adres

Met welk doel gebruiken wij je persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam, achternaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven via WIX. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via je inschrijving voor de nieuwsbrief, niet met gegevens die via onze inschrijf- en contactformulieren of via e-mail binnen komen. Je IP-adres gebruiken we in de nieuwsbrief voor het meten van het openen en doorklikken op de nieuwsbrief via WIX.

 

Het verwijderen van je gegevens gebeurt nadat je je hebt uitgeschreven met de beheerfunctie die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is, of via een direct verzoek van jou.

De voornaam, achternaam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier en een inschrijfformulier voor een training, bijeenkomst of anderszins, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag of om je registratie te regelen. Deze gegevens komen binnen via onze mailapplicatie. Na 3 jaar inactiviteit worden je gegevens verwijderd.

Je IP-adres bij een bezoek van een van onze websites gebruiken we voor het geanonimiseerd meten van het aantal bezoeken, bezoekers, herkomst en kliks via WIX.

Je gegevens op TIMAF websites

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief of een contactformulier hebt ingevuld, en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kunt je je op elk gewenst moment weer uitschrijven met behulp van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Jouw e-mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.
 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Apple. De servers van Apple zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Je gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework en conform het privacybeleid van Apple.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en actief beheer van de websites en de beveiliging, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat door onze websites wordt meegestuurd en door je browser wordt geplaatst op het apparaat waar je onze websites mee bezoekt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze websites teruggestuurd worden, wanneer je de websites opnieuw bezoekt. Voor een zo goed mogelijke werking van deze websites worden cookies gebruikt.​

 

Meer informatie over (het uitzetten van) cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Web analytics

Ook door onze statstekenpakket van WIX worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de websites gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze websites bezoeken, zodat we het gebruik van de websites kunnen optmaliseren.

 

Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst wordt gevolgd, echter willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij WIX wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Functies die je altijd kunt instellen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browser-instellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Social media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze websites te delen via sociale media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) knoppen.

Van de volgende social media platforms hebben wij de 'social share' knoppen geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

LinkedIn

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten de website van TIMAF om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaar-termijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je je uitschrijft voor onze e-mails, worden je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem verwijderd.

De gegevens in ons financiële administratiesysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van je toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om je persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij nemen je verzoek binnen 4 weken in behandeling. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via

info@timaf.nl

Wijzigingen

Wij behouden het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Datum en plaats

31 oktober 2022

Utrecht, Nederland

TIMAF

TRAINING & ADVIES IN DIGITALE TRANSFORMATIE

info@timaf.nl

+31 (0)6 1446 5585

Maliebaan 81, 3581 CG  Utrecht (NL)

KvK 70696896

BTW NL 858425701B01

IBAN NL78 KNAB 0257091084

BIC KNABNL2H

Privacyverklaring     Algemene voorwaarden

©2022 TIMAF bv